Czechoslovakia 2020

  • Hallo.Cris,eine Bitte.......
    Ich komme damit nicht ganz klar,jedes Wort einzeln zuübersetzen und wollte dich deshalb fragen,wenns deine Zeit zuläßt,ob Du es mal bitte für mich/uns übersetzen könntest.
    Is ne neue Strecke.....Nach den Screens her,muss das n riesen Ding werden.
    Danke im voraus.


    "Náhledy Praha,Sluncová a Nové Spojení ;
    Náhledy Brno - Nový uzel ;


    Czechoslovakia 2020 co je to?
    Je to MSTS trať, která má simbolizovat stav tratí v ČR k roku 2020, jak budou asi vypadat a hlavně, jak bude vypadat nový železniční uzel v Brně. Více méně se bude jednat o velkou přestavbu MSTS tratě Zbyňka Šemory do polofikce. V této době jezdí v ČR jednotky Desiro, Taurusy řady 1214 i 1216 u Českých Drah. Žlutého dopravce Taurusy řady 1216 a vozy Bmz, Ampz, které hrají hlavní úlohu v dopravě, jako Regionovy (2 a 3 -vozové). Do Brna zajíždí z Vídně ICE 403/415 a Prahy TGV do Polska naše Pendolíno. Na Slovensko se posílají místo Pendla lok řady 380 a vozy EC. Naše chlouba ČD nesmí na Slovensko ani páchnout okrajem. V roce 2018 začala výstavba vysokorychlostní tratě mezi Brnem a Prahou. Mezi Brnem a Břeclaví se jezdí 230km/hod. Korid No.1 je už konečně celý hotov 2 rok vlaky nejezdí se spožděním 30 minut, ale menším časem díky Taurusům OBB a DB, které tahají EC/IC spoje mezi Vídní a Berlínem/Hamburgem do Budapeště.Slovenské 350-tky už nejezdí vůbec.


    Co obsahuje?
    Zcela přestavěný železniční uzel Brno : Hlavní nádraží , Brno,Černovice; Brno,Lesná; Brno,Slatina ; Šlapanice; Brno,Bohunice ; Troubsko,dolní; Střelice.


    Podmínky pro zaježdění :
    Navíc si budete muset stáhnout dieslovou lokomotivu řady 961 a elektrickou 361, které jsou v produkci phpTT, jako řady 671 - poschoďová jednotka.
    671-jednička je přestavbou řady 471 a je páteřní jednotkou pro celou IDS JMK, jako dálkovou dopravu.


    Distribuce :
    Není zatím specifikovaná, ale asi přes web ke stažení"


    Danke....


    Gruß Bahnfan

    • Offizieller Beitrag


    @ Bahnfan, könntest Du bitte die Quelle noch angeben.


    Grüße Cris